Programma`s


Workout of the Day (WOD)

De reguliere lessen hebben als doel om je algemene fitheid te verbeteren en je klaar te maken voor elke fysieke uitdaging die het leven te bieden heeft. Dat gebeurt door middel van constant gevarieerde workouts met functionele bewegingen, uitgevoerd op een hoge intensiteit. Elke les duurt bij ons een uur en elke dag is de inhoud van de les weer anders waardoor je continu wordt uitgedaagd.


WeightLifting

We hebben specifieke lesmomenten ingeroosterd gericht op weightlifting. Met weightlifting ontwikkel je niet alleen kracht, maar ook snelheid en power. En, minder bekend, flexibiliteit en coördinatie. In de weightlifting lessen werken we aan de basistechnieken van de verschillende lifts (‘clean & jerk’, ‘snatch’). Met de technieken van weightlifting ontwikkel je jouw vermogen om kracht effectief in te zetten, maar ook om kracht veilig en effectief op te vangen.


Open Gym

Voor iedereen die naast de lessen graag nog zelf aan de slag wil, zijn er open gym uren. Je kunt vrij trainen om zwakke punten te verbeteren, om te oefenen met nieuwe skills of zelfstandig een workout te doen.